MONITOR CULTURAL * on-line

~Ioan Miclău: „Coloana infinitului“ ajunge la Biblioteca „Mihai Eminescu“ – Australia

Mi-a placut intotdeauna corespondenta naturala dintre “suflet” si “fapta”, adica intre duh si cuvant! Oamenii cu un adanc duh de iubire si credinta au intotdeauna fapte bune! Nu vreau sa enunt eu noi legitati fiindca inteleptii veacurilor au adunat intelepciuni proverbiale din care se intelegea ca acolo unde se fac  fapte cuviincioase, este si credinta crestineasca! E de fapt o corespondenta logic dumnezeeasca!

Aceasta mi-a fost idea de introducere, la aceasta instiintare/confirmare,  prin care doresc sa confirm public, primirea unei noi carti romanesti din Romania, “Coloana Infinitului Vol.II”, daruita de autorul acestei carti, crestinul Ortodox, Pr.prof.dr. Al. Stanciulescu Barda. Cartea consista din, nici mai mult nici mai putin, 5566 proverbe si vorbe de intelepciune adunate de la cei mai luminati carturari ai culturii romane! Cartea  aceasta  de o valoare inestimabila si cuprinzatoare a unui intreg univers al gandiri romane moderne, a fost adunata de luminatul Preot de la Parohia Ortodoxa Romana din Malovat – Mehedinti, iar in cadrul Editurii “Cuget Romanesc” omologata  ca tip de antologie tot prin efortul si insufletirea dumnezeiasca a acestui crestin desavarsit, Pr.prof.dr.Al.Stanciulescu Barda. Cartea asta a fost apoi tiparita la “SITECH” Craiova in Anii Domnului, 2009. Iar pe data

de 20 noiembrie,2009, ajunge ca un “dar sfant” si imbogatind biblioteca “Mihai Eminescu”- Cringila, N.S.W, Australia, precum si volumul de cultura si intelepciune pus la indemana cititorilor romani-australieni!

Doresc ca Multumirile noastre sa le indreptam Stapanului Intelepciunii Universale, Dumnezeului Cel  Drept, sa se indure de slujitorul Sau, autorul acestei carti, daruindu-i sanatate, putere de munca, si multi ani inainte intru slujirea credintei si culturii romanesti! MULTUMIRILE NOASTRE CORDIALE!

IOAN MICLAU – Australia

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s